IATF 16949:2016

Företag som levererar komponenter till bilindustrin har som krav att certifiera sig enligt IATF 16949 (fd ISO/TS 16949). RSM&CO har erfarna konsulter kan hjälpa er med implementering, utbildning och support inom området.

IATF - Kvalitetsledningssystem för fordonsindustrin

Företag som levererar komponenter till bilindustrin har som krav att certifiera sig enligt IATF 16949 (fd ISO/TS 16949). Annars kan det vara svårt få leverera eller man kan till och med väljas bort som leverantör om man inte kan uppvisa ett certifikat.

Vårt utbud av tjänster inom detta område är att supporta vid införandet av IATF/TS vilket innebär att utbilda inom området, effektivt implementera core tools (MSA, SPS, MSA) och utbilda i dem vanligaste kundspecifika kraven.

För företag som redan är certifierade är internrevisioner/andrapartsrevisioner och att förbättra det befintliga ledningssystemet aktuella tjänster vi kan hjälpa till med.

Konsulterna på RSM&CO som jobbar med denna typ av frågor har lång erfarenhet från bilindustrin och vissa är också tredjepartrevisorer och godkända av IATF.

Utbildning i IATF 16949:2016

Vi kan erbjuda både grundkurs i IATF och en tredagars internrevisionsutbildning. 

Internrevision IATF 16949

Öppen utbildning

Anmälan

Tjänster

Teaser image

Core Tools

För företag som arbetar efter standarden IATF 16949, en standard riktad till leverantörer till fordonsindustrin, är Core Tools obligatoriska. RSM&CO kan hjälpa dig i din verksamhet med att införa dessa metoder och vi kan även hålla utbildningar i dem på plats hos er.

Läs mer