Internrevision IATF 16949

Kursen ger deltagarna kunskaper i revisionsteknik, core tools och kraven i IATF för att sedan användas på ett effektivt sätt utföra internrevisioner på det egna företaget.

De flesta biltillverkare ställer speciella krav på kvalificeringen av underleverantörens interna revisorer. Dessa krav och de krav som vi generellt tycker är viktiga för att kunna genomföra en internrevision på ett effektivt sätt har vi sammanfört i denna kurs. Revisionstekniken, kraven i IATF och övningarna är centrala inslag i denna kurs.

Kursen ger dig

Kursen ger deltagarna kunskaper i revisionsteknik, core tools och kraven i IATF för att sedan användas på ett effektivt sätt utföra internrevisioner på det egna företaget. Innehållet i kursen speglar dem kundspecifika kraven på kvalificering av interna revisorer som många biltillverkare har.

Kursen varvar teori och praktiska revisionsövningar. Kursledaren är godkänd tredjepartsrevisor av IATF och har en lång erfarenhet från leverantörsledet till bilindustrin.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig främst till olika befattningar i en organisation som ska kvalificera sig till internrevisorer i IATF.

Ur kursens innehåll

  • Kraven i IATF 16949:2016
  • Core tools (FMEA, SPS, MSA, APQP, PPAP)
  • Automotive process approach audit
  • Allmänt om kundspecifika krav
  • Allmän revisionsteknik enligt ISO 19011
  • Revisionsövningar

 

Beställningsvillkor

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder.

Information

Kurs

Internrevision IATF 16949

Kursavgift

15.800 kr (exkl. moms). I priset ingår kursdokumentation, lunch och fika.

Bokning

Jönköping

Tisdag - Torsdag
20 mars - 22 mars, 2018
Kurskod: E06-180320

Anmälan

 

Göteborg

Tisdag - Torsdag
22 maj - 24 maj, 2018
Kurskod: E06-180522

Anmälan

 

Kontakta mig

Contact picture

Petra Leman

Öppen utbildning

010-723 21 10

Kontakta mig